bus auto fiets
Menu

LAANAPPARTEMENTEN

Aan de Klaprozenweg zijn de 50 Laanappartementen gesitueerd. Up North is vormgegeven als een carrévormig gebouw, dat opgedeeld is in acht kleinere bouwblokken met ieder een eigen uitstraling en kwaliteit. Vanuit de trappenhuizen lopen paden naar het hart van de ontmoetingstuin. Centraal in de tuin staat een kas als hoofdentree naar de fietsenstalling op de eerste verdieping. Hier kom je tot rust en ontmoet je elkaar.

Er zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar, dus wacht niet te lang als je interesse hebt!

Tweekamerappartement

Bouwnummer L-6-32

Met een zonnige ligging op het zuidwesten ligt appartementstype Ld aan de Klaprozenweg. Dit tweekamerappartement heeft een ruime slaapkamer met badkamer en suite. Een fijne rustige woonplek op 8 fietsminuten naar de veerpont, dus je bent binnen no-time in de grachtengordel!

 

KENMERKEN

Tweekamerappartement

Verdieping 6

Gebruiksoppervlakte 65 m²

Zuidwesten ligging

Driekamerappartement

Bouwnummer L-7-39

Dit praktisch ingedeelde appartementstype heeft een ruime living en twee slaapkamers. Er is een balkon met openslaande deuren naar de living, waardoor het appartement lekker licht is. Een fijne rustige woonplek in Amsterdam-Noord, van waaruit je binnen 10 minuten op de A10 bent!

KENMERKEN

Driekamerappartement

Verdieping 7

Gebruiksoppervlakte 77 m²

Balkonoppervlakte 19 m²

Driekamerappartement

Bouwnummer L-8-44

Fijn ingedeeld appartementstype met ruime living en twee slaapkamers. Dit duurzame driekamerappartement heeft een terras van bijna 14 meter over de volledige breedte van het appartement. Zie jij jezelf al zitten op dit fantastische terras met uitzicht over Amsterdam Noord?

KENMERKEN

Driekamerappartement

Verdieping 8

Gebruiksoppervlakte 77 m²

Openslaande deuren naar living

Driekamerappartement

Bouwnummer L-8-45

Dit ruime appartement met twee slaapkamers is op de hoek van de Klaprozenweg en de Klimopweg gelegen. Dit duurzame appartement heeft een balkon grenzend aan de living met openslaande deuren. Zo breng je altijd de gezelligheid in huis!

KENMERKEN

Driekamerappartement

Verdieping 8

Gebruiksoppervlakte 82 m²

Groot terras

Driekamerappartement

Bouwnummer L-9-50

Gelegen op de perfecte plek waar rust en ruimte samenkomen, vind je dit comfortabele appartement met twee slaapkamers aan de kruising van de Klaprozenweg en de Klimopweg. De highlight van dit appartement is het ruime terras dat uitnodigt tot ontspanning en genot. Daarnaast geniet je van een prachtig balkon en is dit toegankelijk via openslaande deuren vanuit de woonkamer.

KENMERKEN

Driekamerappartement

Verdieping 9

Gebruiksoppervlakte 82 m²

Balkon oppervlakte 6 m²

Geïnteresseerd in een appartement? Wij helpen je graag verder!

Klik hier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog enkele appartementen beschikbaar

Nog enkele appartementen beschikbaar

In april 2024 is de bouw van Up North gestart. Er zijn nog enkele prachtige appartementen beschikbaar! Bekijk het aanbod en geef je voorkeur door via de website of neem contact op met Ramon Mossel Makelaardij: tel. 020-305 2662

Bekijk de appartementen