bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bouw start binnenkort!

28 februari 2024

Wil jij wonen in een bruisende nieuwe woonbuurt in Amsterdam-Noord? In een appartement van Up woon je met het park aan je voeten en het water van het IJ om de hoek. Midden in de upcoming Klaprozenbuurt, op een kwartiertje fietsen van hartje Amsterdam.

Uitgelicht: luxe Laanappartementen
De verkoop bij Up North loopt goed door, er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. We lichten graag de beschikbare luxe Laanappartementen voor je uit, prachtig gelegen op verdieping 7 t/m 9 aan de Klaprozenweg. Hier geniet je op je balkon in het warme licht van de ondergaande zon van een weids uitzicht op de stad. Aan de binnenzijde kijk je uit op de schitterende binnentuin. Hieronder zie je enkele kenmerken van de luxe Laanappartementen en op deze pagina vind je meer informatie.

Heb jij interesse in één van de laatste appartementen? Neem dan snel contact op met Ramon Mossel Makelaardij via tel. 020 305 2662. Je kunt jouw interesse ook online in enkele stappen doorgeven via de aanbodpagina. Daar zie je ook de overige beschikbare appartementen van Up North (vanaf € 350.000,-). Op deze pagina staat beschreven hoe je jouw interesse eenvoudig online doorgeeft.

Kenmerken luxe Laanappartementen

  • Prijzen: €580.000 - €605.000 vrij op naam, inclusief vooruitbetaalde canon voor 50 jaar;
  • Woonoppervlakte: circa 77 tot 83 m2 | 2 ruime slaapkamers;
  • Balkon – vaak op zuidoost/zuidwest – met weids uitzicht | Aan binnenzijde uitzicht op binnentuin;
  • Zeer duurzaam (energielabel A++ / A+++), waardoor je extra leencapaciteit hebt van € 20.000 à € 30.000,-;
  • Ruime fietsenstalling met 2 vaste eigen stallingsplaatsen;
  • Mogelijkheid voor aankoop auto- of scooterparkeerplaats in ondergelegen parkeergarage.


Impressie lichte woonkamer en balkon met weids uitzicht

Waarom kiezen voor Up North?
In Up North woon je niet zomaar in een appartement. Je woont hier comfortabel en energiezuinig. Van binnen heerlijk licht en luxe, buiten een fijn balkon met prachtig uitzicht. Goed om te weten: je koopt een appartement bij Up North inclusief 50 jaar vooruitbetaalde canon! De makelaar vertelt je graag over de unieke voordelen voor jou, zoals zekerheid en extra leencapaciteit.

En wist je dat je sinds 1 januari ook extra leencapaciteit hebt afhankelijk van het energielabel? Je kunt bij een appartement van Up North met label A++ / A+++ wel € 20.000,- tot 30.000,- extra lenen bovenop je maximale hypotheek. Het is namelijk verantwoord om het bedrag dat je bespaart aan energielasten extra te besteden aan je hypotheek.

Bouw start in april
Door de voorspoedige verkoop bij Up North gaat de bouw in april van start! Dus kies je voor Up North, dan profiteer je van een snelle start bouw én je hebt nog alle mogelijkheid om jouw nieuwe appartement naar jouw wens vorm te geven.

 

Meer over de luxe Laanappartementen
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe