bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nog enkele appartementen beschikbaar

4 juli 2024

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar bij Up North!

Zie jij jezelf al wonen in een prachtig appartement van Up North? Hier woon je op fietsafstand van hartje Amsterdam, met het groen aan je voeten en het water van het IJ om de hoek. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

Beschikbare appartementen | Nu kopen = extra voordelig
De verkoop bij Up North loopt goed door, waardoor in april de bouw van start kon gaan. Bekijk snel welke Laanappartementen en Parkappartementen nog beschikbaar zijn. Goed om te weten: bij aankoop vóór 1 september wordt er geen grond- en bouwrente in rekening gebracht. De makelaar vertelt je hier graag meer over.

Heb je interesse in een appartement? Neem dan contact op met Ramon Mossel Makelaardij via tel. 020 305 2662. Je kunt jouw interesse ook online doorgeven via de aanbodpagina. Op deze pagina lees je hoe dit werkt.

Waarom kiezen voor Up North?
In Up North woon je niet zomaar in een appartement. Je woont hier comfortabel en energiezuinig. Heerlijk licht, luxe en met een uniek uitzicht. Goed om te weten: je koopt een appartement bij Up North inclusief 50 jaar vooruitbetaalde canon! De makelaar vertelt je graag over de voordelen.

Bekijk het aanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe