bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoopdatum bekend!

18 september 2023

Goed nieuws: de definitieve start verkoopdatum is bekend. Vrijdag 22 september gaan de 90 prachtige koopappartementen van Up North in verkoop!

Om alvast in de stemming te komen, kun je inmiddels de definitieve interieurimpressies bekijken. Ook de ligging van elk woningtype in het gebouw vind je op de pagina's over de Laanappartementen en de Parkappartementen.

Over de start verkoop:

Vanaf vrijdag 22 september 12.00 uur kun jij je online inschrijven via je persoonlijke accountomgeving om in aanmerking te komen voor de woning van jouw voorkeur. Voor die tijd ontvang je informatie over hoe jij je kunt inschrijven. De inschrijfperiode is beperkt, daarom adviseren we je om vooraf vast een financieel gesprek te voeren met de hypotheekadviseur. Zo weet je precies wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Alle verkoopdocumentatie is vanaf het start verkoop moment beschikbaar via de makelaar. Op de downloadspagina op deze website kan je vanaf vrijdag de brochure, prijslijst en verkooptekeningen downloaden om alles nog eens rustig te bekijken.

Meer over Up North
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe