bus auto fiets
Menu

Over Up North Amsterdam

Hoe ziet Up North eruit en hoe is het gebouw ingedeeld?

Kleurenbeeld-over-het-project-555x555px-Amsterdam-UpNorth.png

Je nieuwe (t)huis in een groene omgeving

In het warme licht van de ondergaande zon geniet je op je balkon van een uitzonderlijk uitzicht. Er wordt gespeeld in het groen aan je voeten, mensen liggen gezellig te kletsen in het gras, de stad zoemt op de achtergrond. Keer je je naar de binnenzijde van het gebouw, dan straalt daar de attractieve binnentuin van Up North als dynamisch middelpunt. Heerlijk wonen in de stad en toch ook omringd door groen. Hier heb jij je nieuwe (t)huis gevonden. 

90 sfeervolle koopappartementen

Appartementen met sfeer, afgewerkt op hoog niveau. Dat staat bij Up North centraal. Van binnen heerlijk licht en luxe, buiten een privé terras met een groen uitzicht over Amsterdam Noord of de besloten daktuin. Een unieke kans voor iedereen die in de nieuwste fijne buurt van Amsterdam wil wonen.

Voel in de Klaprozenbuurt dezelfde dynamiek en levendigheid als in het Amsterdamse stadscentrum. Gezien de nabije ligging is daar ook bijna geen ontkomen aan! Je vindt hier straks lokale ondernemers en kleinschalige horeca. Zodat jij vanuit je appartement zo het terras op kunt lopen. Geniet van wonen en leven in een groen stadsdeel nabij het water. In het complex Up North komen 207 huur- en koopappartementen, waarvan circa 90 koopappartementen straks te vinden zijn op deze website. Allemaal goed geïsoleerd, duurzaam én stijlvol. Voel jij je al thuis in Up North?

Up North is:

 • Gevarieerd woningaanbod

  Gevarieerd woningaanbod

 • Dicht bij het centrum van Amsterdam

  Dicht bij het centrum van Amsterdam

 • Fijne nieuwe buurt

  Fijne nieuwe buurt

 • Groen in én om het gebouw

  Groen in én om het gebouw

 • Duurzaam (BENG) en sfeervol wonen

  Duurzaam (BENG) en sfeervol wonen

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Geef je voorkeur door

Geef je voorkeur door

In april 2024 gaat de bouw van Up North van start. Bekijk de appartementen en geef bij belangstelling je voorkeur door via de website of neem contact op met Ramon Mossel Makelaardij tel 020-305 2662

Bekijk de appartementen