bus auto fiets
Menu

UITGELICHT: LUXE LAANAPPARTEMENTEN

In Up North komen 90 koopappartementen, verdeeld over twee gebouwdelen en met een grote diversiteit aan woningtypes. Aan de Klaprozenweg zijn de 50 Laanappartementen gesitueerd. Op verdieping zeven tot en met negen zitten de luxe laanappartementen met fijne balkons en een fraai uitzicht over de stad. In de ondergelegen parkeergarage kunnen bewoners hun auto en scooter stallen. Voor alle luxe laanappartementen is een autoparkeerplaats in de stallingsgarage gereserveerd die je bij je appartement kunt aankopen. Wil je ook nog graag een scooterplaats? Ook dat is bespreekbaar.
In Up North bevindt zich tevens een ruime fietsenstalling met een exclusief gebruiksdeel voor de Laanappartementen, die hier twee vaste eigen stallingsplaatsen per appartement hebben. We lichten de luxe laanappartementen hieronder voor je uit. 

Appartementstype Lh

Dit hooggelegen appartement heeft een portiekontsluiting en vinden we terug op verdieping zeven, acht en negen aan de rustige achterzijde van het gebouw. Vanuit dit woningtype heb je straks uitzicht over de nieuwe Klaprozenbuurt en de fraaie groenvoorzieningen en parken die hieraan grenzen. Bouwnummer L-7-36 ligt op de zevende verdieping en heeft dankzij de setback in de gevel een groot terras van ruim 10 m2. Het topappartement heeft bouwnummer L-9-47 en heeft door de hoge ligging maximaal uitzicht.  

Gebruiksoppervlakte: circa 80 m2
Woonkamer en keuken: circa 31 m2

Aantal slaapkamers: 2
Oppervlakte buitenruimte: ruim 7 of 10 m2
Oriëntatie buitenruimte: noordwest
Prijzen: €580.000 - €605.000 vrij op naam inclusief vooruitbetaalde canon voor 50 jaar

 

Bekijk alle bouwnummers van type Lh

Klik hier

Appartementstype Li

De ruime hoekappartementen van het type L1 liggen heerlijk rustig én zonnig aan de achterzijde van het gebouw. Dankzij de uitkragende balkons op het zuidoosten heb je een heerlijke zonnige buitenruimte. Door de hoekligging en de grote raampartijen heb je een fijne lichte woonkamer met een mooi uitzicht over de Klaprozenbuurt en het vele groen in de omgeving. 

 

Gebruiksoppervlakte: circa 83 m2
Woonkamer en keuken: circa 33 m2

Aantal slaapkamers: 2
Oppervlakte buitenruimte: ruim 7 m2

Oriëntatie buitenruimte: zuidoost (uitkragend)
Prijs laatste appartement: €620.000 vrij op naam incl. vooruitbetaalde canon voor 50 jaar

 

Bekijk de bouwnummers van type Li

Klik hier

Appartementstype Lj

Wil je een lekker ruim én zonnig hoekappartement? De nog beschikbare appartementen van het woningtype Lj hebben een uitkragend balkon op het zuidwesten waardoor je hier nagenoeg de hele dag van de zon kunt genieten. En of je nu voor verdieping acht of negen kiest, een spectaculair uitzicht aan twee zijdes, heb je bij beide appartementen.  

 

Gebruiksoppervlakte: circa 77 m2
Woonkamer en keuken: circa 30 m2

Aantal slaapkamers: 2
Oppervlakte buitenruimte: circa 6 m2
Oriëntatie buitenruimte: zuidwest
Prijs: €590.000 - €605.000 vrij op naam inclusief vooruitbetaalde canon voor 50 jaar

 

Bekijk de bouwnummers van type Lj

Klik hier

Appartementstype Lk

Woningtype Lk is met een gebruiksoppervlakte van 78 m2 en twee slaapkamers ook een heerlijk ruim en comfortabel appartement. Op de eveneens uitkragende balkons op het zuidwesten geniet je maximaal van de zon. De appartemeten van dit type worden ontsloten via een portiek en zijn gesitueerd aan de Klaprozenweg. Of je nu kiest voor verdieping acht of negen, een weids uitzicht heb je sowieso. 

Gebruiksoppervlakte: circa 78 m2
Woonkamer en keuken: circa 34 m2

Aantal slaapkamers: 2
Oppervlakte buitenruimte: 6 m2
Oriëntatie buitenruimte: zuidwest
Prijs: €605.000 - €620.000 vrij op naam inclusief vooruitbetaalde canon voor 50 jaar

 

Bekijk de bouwnummers van type Lk

Klik hier

Appartementstype Ll

Met een gebruiksoppervlakte van ruim 82 m2 is woningtype Ll het grootste laanappartement. We vinden dit appartement op zevende tot en met de negende verdieping op de hoek van de Klaprozenweg en de Klimopweg. De bouwnummers L-8-45 en L-9-50 hebben een lekker zonnig balkon op het zuidwesten. Bouwnummer L-7-40 is met een dakterras van maar liefst 34 m2 echt uniek.  

Gebruiksoppervlakte: circa 82 m2
Woonkamer en keuken: circa 32 m2

Aantal slaapkamers: 2
Oppervlakte buitenruimte: 6 of 34 m2
Oriëntatie buitenruimte: zuidwest
Prijs: €645.000 - €680.000 vrij op naam inclusief vooruitbetaalde canon voor 50 jaar

 

Bekijk alle bouwnummers van type Ll 

Klik hier
UpNorth-AmsterdamNoord_35.jpg
Upnorth Amsterdamnoord 61
UpNorth-Doelgroep_03.jpg
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Geef je voorkeur door

Geef je voorkeur door

In april 2024 gaat de bouw van Up North van start. Bekijk de appartementen en geef bij belangstelling je voorkeur door via de website of neem contact op met Ramon Mossel Makelaardij tel 020-305 2662

Bekijk de appartementen