bus auto fiets
Menu

Uitleg online inschrijven

Online inschrijven

Heb jij interesse in één van de appartementen van Up North? Vanaf vandaag kun jij je inschrijven. Op deze pagina lees je waaruit het online inschrijfformulier bestaat en waar je het formulier kunt vinden. 

Wat moet ik invullen?

Allereerst moet je natuurlijk de bouwnummers invullen waarvoor je in aanmerking wilt komen. Je kan deze het beste vooraf al bepalen via het woningaanbod. Je kan tot een maximum van 10 bouwnummers selecteren op volgorde van jouw voorkeur, maar wij raden aan om alleen de bouwnummers toe te voegen waar je ook echt voor in aanmerking wilt komen.

Vervolgens vul je jouw NAW-gegevens in (en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt). Deze gegevens zijn nodig om de koop-/aannemingsovereenkomst op te maken voor wanneer je uiteindelijk een woning koopt.

Tot slot vragen we of je een financieringsvoorbehoud nodig hebt of niet. En zo ja, dan kun hier ook een verklaring van je hypotheekadviseur uploaden. Heb je nog geen gesprek gehad en heb je geen verklaring, dan vragen we je enkele financiële gegevens (zoals inkomen) in te vullen. Vóór het versturen heb je altijd de mogelijkheid om nog opmerkingen toe te voegen aan je inschrijving, zodat het plaatje compleet is.

Waar vind ik het inschrijfformulier?

Je vindt het online inschrijfformulier op jouw persoonlijke accountomgeving

Als je een nieuwe gebruiker bent kan je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete appartementen(en):

  1. Klik op de "Schrijf je nu in" knop hierboven.
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat kan je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken door middel van de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de email niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst / spamfolder.
  4. Je kan nu een wachtwoord instellen voor je account. 
  5. Vervolgens kan je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier

De toewijzing
De eerste inschrijving liep tot maandag 9 oktober 13.00 uur. Daarna zijn de appartementen voor het eerst toegewezen.
Als je je voor 9 oktober 13.00 uur hebt ingeschreven, dan ontvang je uiterlijk vrijdag 13 oktober bericht over de toewijzing. Na deze datum kan je je bij belangstelling inschrijven als (reserve)kandidaat.

Check door de financieel adviseur

Voor nieuwbouwproject Up North heeft Ramón Mossel Makelaardij een samenwerking met hypotheekadviseur De Kredieter. Heb je interesse in Up North? De hypotheekadviseurs van De Kredieter zijn op de hoogte van Up North en bieden jou als geïnteresseerde in een appartement een vrijblijvende en kosteloze financiële check.
Heb je al een eigen adviseur? Dan kun je ook bij je eigen adviseur de gevraagde financiële verklaring opvragen en deze uploaden bij het inschrijfformulier. 

Voor meer informatie over hypotheken kun je contact opnemen met:
De Kredieter
t  020- 575 33 20 
e  info@kredieter.nl 

Geïnteresseerd in een appartement?

Naar het inschrijfformulier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Geef je voorkeur door

Geef je voorkeur door

In april 2024 gaat de bouw van Up North van start. Bekijk de appartementen en geef bij belangstelling je voorkeur door via de website of neem contact op met Ramon Mossel Makelaardij tel 020-305 2662

Bekijk de appartementen