bus auto fiets
Menu

Verkoopprocedure

Belangstelling
Heb jij interesse in één van de appartementen van Up North in Amsterdam? Dan kun je voor de vrije beschikbare bouwnummers direct contact opnemen met de makelaar (Ramon Mossel Makelaardij tel. 020 305 2662 of gebruik hiervoor het contactformulier). Reageer je liever via de site of staan de appartementen waar je belangstelling voor hebt nog in optie? Dan kun je je voorkeuren voor bepaalde bouwnummers doorgeven via deze site. 

Geef je voorkeur door
Bekijk via de woningaanbod pagina voor welke bouwnummer je belangstelling hebt. Zoek via de aanklikbare gevels en daarna eventueel in combinatie met de de filters naar de appartementen van jouw voorkeur. Je kunt je ook eerst de woningtypes bekijken via de pagina's laanappartementen en parkappartementen.  Klik op het betreffende bouwnummer (deze staan links naast of onder (mobiel) de kavelkaart ) en kies voor + Woning toevoegen. Voeg alle bouwnummers waar je interesse in hebt op deze manier toe. Onderaan je pagina zie je de door jouw gekozen bouwnummers verschijnen. De volgorde van voorkeur kun je later nog wijzigen. Indien je je keuzes hebt gemaakt, klik je op Voorkeur doorgeven. Op deze pagina voer je je persoonlijke gegevens in en kun je de volgorde van voorkeur nog wijzigen. Dit doe je door op de bouwnummers te gaan staan en deze bv met je muis te verslepen. Als alles goed staat kies je voor Verstuur. Jouw voorkeuren worden nu aan de makelaars doorgegeven. Indien je reageert op een vrij beschikbaar bouwnummer zal de makelaar contact met je opnemen voor een persoonlijk gesprek. Je kunt ook direct zelf contact opnemen met de makelaar om je voorkeuren te bespreken en een afspraak in te plannen.

Persoonlijk gesprek
Als je een 0persoonlijk gesprek hebt gehad bij de makelaar en als je inzicht hebt in je financiële mogelijkheden, kun je beslissen om tot aankoop over te gaan. De makelaar vraagt dan aanvullende gegevens van je op en maakt dan direct een vervolgafspraak met je voor het bespreken en respectievelijk ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst. 

Makelaar 
Ramon Mossel Makelaardij
Elaine Garnaat en Gernant van Alphen
A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam
telefoon 020-3052662

Contactformulier
Klik hier om naar het contactformulier te gaan. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Geef je voorkeur door

Geef je voorkeur door

In april 2024 gaat de bouw van Up North van start. Bekijk de appartementen en geef bij belangstelling je voorkeur door via de website of neem contact op met Ramon Mossel Makelaardij tel 020-305 2662

Bekijk de appartementen